ARCHÍV TARTALOM
Ez a vaskarc.hu cikkarchívuma a 2009-2015 közötti időszakből. Korábbi híreink már nem érhetők el.

Az oldalon a regisztrációt kikapcsoltuk, viszont meglévő felhasználóink a lap aljára költöztetett panelen bejelentkezhetnek, privát üzenetek, hozzászólások, értékelések továbbra is küldhetők.

Köszönjük mindenkinek a több mint 4 000 000 megtekintést!
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Mesterségem címere
Cikkek: Mesterségem címere
>> MESTERSÉGÜNK CÍMERE >> A BLACK SUN!

...A banda néha bővült, néha megcsappant, de a teljesség mindig kialakult. A klasszikus metal bandák felállását követve két gitárral álltunk csatasorba, a dob és a basszus ritmusára. A legnagyobb kihívás a banda számára megfelelő énekes megtalálása volt...>>TOVÁBB>>>> MESTERSÉGÜNK CÍMERE >> A BREAKDOWN!

A 2010-es év gyökeres változást hozott a zenekar életében, mivel személyes problémákra hivatkozva kilépett a zenekarból a basszusgitáros Szabó Roland, valamint Faragó Pétert, Gazdag Gergő váltotta fel, aki azóta is a zenekar dobosa. Az átalakulás után azt a kevés feldolgozást is elhagyták, amiket addig játszottak és csak a saját dalokra kezdtek el koncentrálni, melyek azóta is folyamatosan születnek és újulnak meg...>> MESTERSÉGÜNK CÍMERE >> A NIGROMANTIA!

A zenekar 2008 nyarán alakult Magyarország keleti részén lévő Nyíregyházán. Kezdetben szimfonikus irányvonal felé próbáltunk menni, melyben nagy szerepet kaptak a szinti által kreált dallamok. 2009-ben megjelent első demónk Visions of Death címen. Ezt követően elkészült a zenekar első hivatalos videoklipje End of Life címmel a Rendermedia jóvoltából...>> MESTERSÉGÜNK CÍMERE >> A PRÉDIKÁTOR!

Molnár Szabolcs vezetésével jött létre a Prédikátor. Athame zenekarból történt távozása után, új dalok írásába kezdett. A dalok hangulata, mondanivalója tükrözi mindazt, ami történt életében...>> MESTERSÉGÜNK CÍMERE >> A TOSCREW!

A zenekar 2004-ben állt össze. Kezdetekben feldolgozásokat játszottunk, majd rengeteg tagcsere után 2007-ben vettük fel az első demónkat. Néhány sikeres koncert után 2008-ban újra rögzítettük a 2007-es demót...>> MESTERSÉGÜNK CÍMERE >> Eclipse of the sun!

Zenekarunk története 2008.szeptemberében kezdődött Székesfehérváron, mikor is Kantár György (basszus), Sövény Gergő (gitár) és Bagi László (dob) életre hívták az akkor még death metalt játszó Duath zenekart...>> MESTERSÉGÜNK CÍMERE >> PROJECT FOR A BETTER DREAM!

A zenekar 2010.márciusában alakult 3 taggal: Kenesei Kristóf – dob, Takács Máté – ének és Vatev Iván – gitár. Igen hosszú ideig ebben a felállásban próbáltunk...>>Mesterségem címere>> The Embodied (SWE)

Az igazi, szívből és lélekből szóló metálzene otthona minden bizonnyal észak. A The Embodied zenekar is ezt a hagyományt viszi tovább, a klasszikus heavy metál, és a pörgősebb death metál dallamos esszenciájával...>>TOVÁBB>>>>MESTERSÉGÜNK CÍMERE>> A Fading Circles!

2004 áprilisában a sepsiszentgyörgyi Saint-George Rock Night tehetségkutatón a csapat basszusgitárosa - Nagy Hunor - elnyerte a fesztivál legjobb basszusgitárosának járó díját, júliusban felléptek Erdély legnagyobb rockfesztiválján a III. Székelyföldi Rockmaratonon...>>TOVÁBB>>>>MESTERSÉGÜNK CÍMERE>> A SpiritBell!

A bemutatkozó anyag magában foglalja mindazt, amit szeretünk, minden olyan Rock és Metal zenekar és zenész hatását, akiket nagyra becsülünk. Az új dalok folyamatosan készülnek, sőt, mivel Golyák Csabi személyében időközben megtaláltuk a számunkra tökéletes basszusgitárost, megkezdtük a koncertezést is...


Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése